Webstep flytter til Krohnen i Solheimsviken

Bilde av GC Rieber Eiendoms kontorbygg Krohnen i Solheimsviken
Publisert: 02/10/2024
Kategori: Nyhet

Webstep er et ledende selskap innen digital transformasjon, med spesialisering i utvikling og forvaltning av stabile, fremtidsrettede og brukervennlige digitale løsninger.

De samarbeider med ledende teknologileverandører, og har bygget en kultur som setter samarbeid, innovasjon og høy kvalitet i sentrum for alle leveranser.

Besøk Webstep sine nettsider her.

Webstep er et ledende selskap innen digital transformasjon, med spesialisering i utvikling og forvaltning av stabile, fremtidsrettede og brukervennlige digitale løsninger.

De samarbeider med ledende teknologileverandører, og har bygget en kultur som setter samarbeid, innovasjon og høy kvalitet i sentrum for alle leveranser.

Besøk Webstep sine nettsider her.

Pressemelding fra GC Rieber Eiendom AS og Webstep:

IT-konsulentselskapet Webstep, kjent for sin ekspertise innen IT-rådgivning og utvikling, har inngått en ny, utvidet leieavtale med GC Rieber Eiendom. De flytter nå inn i 5. etasje i nullutslippsbygget Krohnen – i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen.

Etter å ha vært leietaker i Stationen på Marineholmen, tidligere Nansensenteret, flytter selskapet i oktober 2024 til toppetasjen i det nye miljøbygget Krohnen i Damsgårdsveien 14. Stationen, også eid av GC Rieber Eiendom, har vært Websteps hjem siden 2021 og vil bli omgjort til barnehage i tråd med rekkefølgekravene i den nye reguleringsplanen for Marineholmen. (Les mer om Marineholmen her.)

Når Webstep flytter inn i Krohnen, som er et av Norges mest bærekraftige kontorbygg vil de ansatte få tilgang til en flott takterrasse med utsikt over Damsgårdssundet. I etasjen blir det egen husbar, biljard, og moderne fellesarealer 🌟 Krohnen tilbyr også førsteklasses fasiliteter som sykkelparkering, garderobe og en husrestaurant driftet av Søtt+Salt. I tillegg vil Webstep fortsatt nyte godt av å være en del av det innovative miljøet på området.

Bilde av Ingunn Gjermundnes, Kine Mjaatvedt Bjørge, Torbjørn Eide, Cathrine Fredhøi, Arnt Roger Aasen, Joar Krohn i Webstep og GC Rieber Eiendom

Fv: Ingunn Gjermundnes, Kine Mjaatvedt Bjørge, Torbjørn Eide, Cathrine Fredhøi, Arnt Roger Aasen, Joar Krohn.

Videre samarbeid 

Vi har hatt et svært godt samarbeid med Webstep gjennom årene, og ser nå frem til at de flytter inn i Krohnen. Som nærmeste nabo i etasjen under gleder vi oss til å fortsette det gode samarbeidet og til å treffes daglig i husrestauranten”, sier Torbjørn Eide, markedssjef i GC Rieber Eiendom.

Bilde av representanter fra Webstep og GC Rieber Eiendom på befaring i Websteps nye kontorlokaler i 5.etasje i Krohnen.

GC Rieber Eiendom og Webstep på befaring i Websteps nye kontorlokaler i 5.etasje i Krohnen.

Cathrine Fredhøi har ledet Webstep-prosessen for tilrettelegging og innflytting. Hun forteller at de har forberedt seg godt på å flytte inn i nytt hjem. 

“Utfordringen for oss var at vi trivdes så utrolig godt i huset vårt like bak Marineholmen Bystrand. Vi har brukt tiden der til å videreutvikle kulturen vår, vi har tatt i mot kunder og samarbeidspartnere og har gjennomført utallige arrangementer og samlinger. Det var lenge en sorg å tenke på flytting, men toppen på Krohnen har virkelig vokst på oss. Vi liker det vi opplever og kan ta med oss kulturen vår over Puddefjorden. Nå ser vi fram til innflytting. Toppetasjen vår er noe helt for seg selv, og jeg er overbevist om at vi vil trives”, forklarer Cathrine Fredhøi, rådgiver og konsulentleder i Webstep.

Over: Bilder av fasade og 1. etasje i Krohnen. | I første etasje, ved hovedinngangen, flukter bygningen med Damsgårdsveien. Denne etasjen er dedikert kun til fellesarealer, inkludert kjøkken, husrestaurant, garderober, inngangsparti og teknisk rom. Plan 2 flukter med Michael Krohns gate. De fire påfølgende planene består av utleiearealer. Foto øverst til venstre er tatt av Ole Harald, bygg.no.

Vil du også ha lokaler i Krohnen?

Nysgjerrig på hva som skjer i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen?

Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen er et pulserende og inkluderende nabolag hvor det alltid er noe kjekt på gang – alt fra festivaler og teaterforestillinger til sjøbading, badstuhygge, kafébesøk, pop-ups, bruktmarkeder og mye mer.

Velkommen til nabolaget som fremmer kreativitet, samarbeid, innovasjon og hverdagshygge.

keyboard_arrow_up