Havlunsj

Havlunsj - møteplass for havnæringene. Vær en av de første som smaker torsk fra Havland!
20. mars kl 11.30 på 70Blå 2etg VilVite
I 2024 eksporterte Norge laks for utrolige 122 milliarder kroner. For førti år siden? Null! Kan vi gjøre det samme med torsk?
Bli med på en spennende Havlunsj, hvor Havland deler sin visjon for fremtiden, og du får smake på fire eksklusive torskeretter, tilberedt av SAS-hotellet med råvarer fra Havland.
I tillegg får vi høre fra Ha Biotech om deres samarbeid med Havland og hvordan bioteknologi kan skape nye muligheter for torskenæringen. Vi diskuterer også hvordan kunnskapsmiljøene i Bergen kan samarbeide med oppdrettsmiljøene i Florø for å drive innovasjon og verdiskaping.
Vi får også presentert konseptet 100% torsk, inspirert av Island, hvor verdien av et kilo torsk har økt fra 120 til hele 50 000 kroner gjennom tett samarbeid mellom universiteter og oppdrettsindustrien.
Dette vil du ikke gå glipp av!

Informasjon fra arrangør:

Seminar
Møteplass: 70Blå - Thormølensgate 51, VIL Vite 2 etg
Adresse: Thormøhlens Gate 51
Dato: 20/03/2025
fra kl: 11:30
til: 12:30

For øvrig informasjon eller ta kontakt med arrangørene, benytt kontaktinformasjonen til vedkommende under.

Kontaktperson

navn: Torleif Markussen Lunde
e-post: [email protected]
tlf nr: 45428780
keyboard_arrow_up