Krohnen - Nye og moderne kontorer i Solheimsviken

Møterom i 4. etasje
Sosial sone i 4. etasje
Møteromspool og auditorier er tilgjengelig
Åpen husrestaurant drevet av Søtt+Salt
Beliggenhet i Solheimsviken, en del av Innovasjonsdistriktet.
Beliggenhet i Solheimsviken, en del av Innovasjonsdistriktet.
Viken Brygge
Solheimsviken Bobåthavn
Noen av byens fineste uteområder
Massivtre gir god trivsel, og godt innemiljø
Fine grøntarealer
Noen av byens fineste uteområder
Adresse: Damsgårdsveien 14
Postnummer: 5058
By: Bergen
Land: Norge
Areal: 1 - 2500 m2
Type lokale: Kontor
Tilgang: Q4 2024

Kontakt

Kine Mjaatvedt Bjørge

Beskrivelse

Bli leietaker i byens mest fremtidsrettede næringsbygg – Krohnen!

Krohnen kombinerer bærekraft og innovasjon med stikkord som massivtre, gjenbruk, energieffektivitet og nullutslipp. Bygget er et av de mest miljøvennlige i sitt slag, med fokus på moderne teknologi og grønn energi.

Bli en del av nabolaget vårt! Du vil være i godt selskap med GC Rieber-konsernet, Webstep, Gategalleriet og flere andre spennende aktører i et dynamisk miljø. Vi jobber aktivt mot gjenbruk av gamle bygningsmaterialer og bygget er ikke bare en energiforbruker, men også en energiprodusent takket være solcellepaneler.

Krohnen ligger sentralt i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen, som er et område i vekst med spennende aktører innen finans, teknologi og helse. Solheimsviken er bygget på det tidligere verftsområdet til Bergen Mekaniske Verksteder og byr på en rekke servicetilbud, parkeringsmuligheter, dypvannskai og flotte grøntanlegg.

Et kontor skreddersydd for din hverdag Som leietaker i Krohnen får du moderne, bærekraftige lokaler med alt tilrettelagt for en trygg, effektiv og friksjonsfri arbeidshverdag. Byggets hovedinngang leder rett inn i en sosial sone fylt med grønne planter, moderne møbler og synlig treverk som gir en lun og innbydende atmosfære. Her finner du en klimavennlig husrestaurant drevet av Søtt+Salt, mingleområder og felles møterom.

Fleksible kontorløsninger Krohnen tilbyr kombinasjonsløsninger som åpne arbeidslandskap, cellekontorer, multirom og sosiale soner. Lokalene kan tilpasses etter dine behov og ønsker, med stor fleksibilitet for ulike bruksområder.

Et bærekraftig valg Bygget er designet med en rekke bærekraftige tiltak, inkludert fjernvarme, solceller, sjøvannskjøling, lavkarbon ekstrem-betong og massivtrekonstruksjon. Dette har gitt Krohnen BREEAM-NOR Outstanding-sertifisering*, og det er det første bygget i Norge med NOLLC02-sertifisering*.

Som leietaker i Krohnen får du tilgang til en rekke fordeler gjennom GC Rieber Eiendom PLUSS:

  • Parkering og båtplass i marina
  • Sykkelparkering og moderne garderobefasiliteter
  • Eksterne møterom (se oversikt på www.moteplass.gcrieber-eiendom.no)
  • Profilering på bygg og digitale skjermer
  • Parkeringsmuligheter i Solheimsviken
  • Gode rabattavtaler

For mer informasjon om Krohnen, besøk vår nettside: krohnen.gcrieber-eiendom.no.

*Gjelder prosjekteringsfase.

keyboard_arrow_up