Byens beste gjestehavn?

Sammenstilling av flere bilder som viser Marineholmen Gjestebrygge, kanskje Bergens beste gjestehavn.
Publisert: 11/07/2024
Kategori: Marineholmen

Visste du at vi har byens kanskje beste gjestehavn i Innovasjonsdistriktet? 🚤✨

Marineholmen Gjestebrygge er stedet for deg som besøker Bergen med båt, enten det er for et kort stopp eller et lengre opphold. Det er en sentral gjestehavn med alt du trenger innen rekkevidde: bystrand, saunaer, spisesteder, severdigheter, butikker og teater. Vi har til og med bysykler tilgjengelig rett ved havnen! 🚲🏖️

På kaien finner du et servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin og tørketrommel – alt du trenger for et komfortabelt opphold. Havneleien er 7 kr per fot per døgn, eller 35 kr per fot for en uke, og betales enkelt gjennom GoMarina-appen, som du kan laste ned fra App Store eller Google Play.

Havnen ligger flott til innerst i Puddefjorden, med Bybanen kun noen hundre meter unna. Dette gjør det superenkelt å komme seg til sentrum på noen få minutter. Flere dagligvarebutikker, kafeer og restauranter ligger også like ved.

I nærheten finner du også et utvalg fantastiske tilbud som:

Så hvorfor ikke legge til kai hos oss neste gang du er i Bergen? Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Nysgjerrig på hva som skjer i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen?

Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen er et pulserende og inkluderende nabolag hvor det alltid er noe kjekt på gang – alt fra festivaler og teaterforestillinger til sjøbading, badstuhygge, kafébesøk, pop-ups, bruktmarkeder og mye mer.

Velkommen til nabolaget som fremmer kreativitet, samarbeid, innovasjon og hverdagshygge.

keyboard_arrow_up