Vi skal bygge kontorer av gamle skip

Bilde av takkonstruksjon i oppsirkulert stål fra Nordic Circles
Publisert: 19/09/2024
Kategori: Bærekraft

Les mer om vårt bærekraftsarbeid i årsrapporten vår for 2023 her

Les mer om vårt bærekraftsarbeid i årsrapporten vår for 2023 her

Visste du at oppsirkulering av stål fra skip og oljerigger kan redusere klimautslipp med hele 97 % sammenlignet med tradisjonell stålproduksjon? 💡🚢🌍

I vårt kommende næringsbygg, Fenderen i Solheimsviken, skal vi benytte oss av nettopp dette – oppsirkulert stål fra Nordic Circles, i form av bærebjelker. Dette valget er en del av vår forpliktelse til å oppfylle strenge ESG-krav (miljø, sosiale forhold og selskapsstyring). Ved å satse på oppsirkulering, reduserer vi ikke bare ressursbruk, men også klimafotavtrykket vårt🦶.

🌱 Ved å bruke oppsirkulert stål reduserer vi avhengigheten av ny stålproduksjon, som er svært energikrevende og medfører store CO2-utslipp. Dette bidrar til lavere utslipp og mindre avfall.

👥 Vi støtter lokalsamfunn og industripartnere som Nordic Circles, som skaper grønne jobber og utvikler nye bærekraftige løsninger.

🏢 Ved å integrere bærekraft i alle ledd av prosjektutviklingen, setter vi et godt eksempel for ansvarlig eiendomsutvikling, samtidig som vi imøtekommer forventninger fra både investorer og leietakere som ønsker mer bærekraftige bygg.

Vi bygger for fremtiden med fokus på bærekraft, ansvarlighet og innovasjon. ♻️

Du kan lese mer om saken i BA+-artikkelen her!

Nysgjerrig på hva som skjer i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen?

Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen er et pulserende og inkluderende nabolag hvor det alltid er noe kjekt på gang – alt fra festivaler og teaterforestillinger til sjøbading, badstuhygge, kafébesøk, pop-ups, bruktmarkeder og mye mer.

Velkommen til nabolaget som fremmer kreativitet, samarbeid, innovasjon og hverdagshygge.

keyboard_arrow_up